Internacional

Xavi: «És una victòria històrica»

Com en l'Eurocopa, el català va ser el principal garant del bon joc de la selecció estatal

El segon capità del Barça, Xavi Hernández, va mostrar la seva eufòria per una victòria que, en bona part, és culpa seva. «És una victòria històrica», va apuntar el terrassenc amb la copa del món a les seves mans.

Xavi, considerat el millor futbolista de l'Eurocopa guanyada per la selecció estatal, no s'ha fet un lloc aquesta vegada entre els guardonats amb trofeus individuals –Forlán s'ha quedat amb el trofeu de millor jugador del mundial i Casillas, millor de la final–. «En moments com aquest te'n recordes de la teva família, de la gent incondicional que t'acompanya sempre», va dir el migcampista blaugrana.

Xavi, juntament amb Andrés Iniesta, va ser l'artífex que la selecció de Del Bosque hagi desplegat un gran futbol. El català no es cansa d'aixecar títols.

Busquets, amb bufanda.

L'aposta clau de Del Bosque va ser el jugador del Barça Sergio Busquets, que va prendre el relleu de Senna, figura clau de la victòria de Viena el 2008. «Era un somni i s'ha fet realitat», va dir amb una bufanda al·lusiva a Ciutat Badia, la localitat vallesana on va néixer.

«Espero mantenir molt de temps el nivell que he pogut mostrar en el mundial», va dir Busquets, un dels jugadors que va haver de complir el tràmit del control antidopatge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)