1a divisió

El Madrid està desafinat

1a divisió. El conjunt blanc torna a oferir una versió pobra al feu del Vila-real, que el supera bé, i avui pot veure’s a tres punts del primer lloc

Vila-real 2 Real Madrid 1

VILA-REAL:Reina, Foyth, Albiol, Pau Torres, Alberto Moreno (Pedraza, 72’), Coquelin (Trigueros, 88’), Parejo, Baena, Gerard Moreno (Danjuma, 88’), Chukwueze i Yeremy Pino (Morales, 80’).REAL MADRID:Courtois, Rudiger, Militao, Alaba, Mendy (Rodrygo, 65’), Tchouameni (Lucas, 65’), Modric (Camavinga, 70’), Kroos, Valverde (Asensio, 82’), Benzema i Vinicius.GOLS:1-0 (47’) Yeremi Pino. 1-1 (60’) Benzema (p.). 2-1 (63’) Gerard Moreno (p.).ÀRBITRE:Soto Grado (comitè de La Rioja).T.G:als locals Pau Torres, Albiol, Baena i Reina,; al visitant Camavinga.T.V:cap.

No ha tornat gaire fi el Real Madrid de l’aturada pel mundial. El conjunt blanc ja va patir per guanyar el Valladolid (0-2) i el Cacereño (0-1) i ahir, contra un rival de més envergadura, el Vila-real, va caure (2-1). L’equip entrenat per Carlo Ancelotti va sucumbir contra el de Quique Setién, que va ser molt millor, i veu ara que si el Barça guanya avui al Metropolitano es quedarà a tres punts de distància del lideratge.

La versió oferta pels madridistes, doncs, a la Cerámica va ser força pobra. Van jugar a mercè dels groguets, que van imposar un ritme alt, que va superar els blancs, que la van pagar barata marxant al descans amb empat a zero. Això va canviar, després de l’inici fulgurant dels locals en el segon acte, i Yeremy Pino, (47’) aprofitant una errada grollera de Mendy en sortida de pilota, va obrir la llauna. El va assistir Gerard Moreno, protagonista, ja recuperat, d’una formidable actuació, movent i sent a tot arreu en l’atac dels seus. Li quedava, però, al Madrid la seva arma habitual, la de l’èpica, i així va començar a generar arribades; una va acabar en un penal per mans de Foyth, incomprensiblement assenyalat, i transformat per Benzema (60’). També de difícil explicació va ser el xiulat, tot seguit, a l’altra àrea també per mans d’Alaba. Totes dues, penes màximes que van contra la naturalesa del joc, i farien bé els estaments pertinents a revisar-ho tot plegat. Aquesta la va transformar Gerard Moreno (63’) en el gol definitiu.

ELS VESTIDORS

Hem fet un gran partit. Hem creat ocasions i hem jugat a camp rival molta estona
Quique Setién
TÈCNIC DEL VILA-REAL
El Vila-real ha jugat a un molt bon nivell i nosaltres no, sobretot a nivell defensiu
Carlo Ancelotti
TÈCNIC DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)