Territorial

El MICIntegra i el futbol femení, també en marxa

Durant el dia d’avui s’està disputant una nova jornada del MIC 2023 a les diferents categories i en les múltiples seus repartides pel territori gironí. Des d’avui i fins dissabte vuit equips de futbol femení competiran a Girona, Lloret de Mar i Palamós mentre que, a partir de demà a Vidreres es disputarà el MICIntegra amb 19 equips de futbol adaptat per a esportistes amb altres capacitats.

Els equips femenins que enguany participen al MIC Football són el Gerunda, el Palafrugell, el Femení Manu Lanzarote, la selecció andorrana (tots en el grup A), a més de l’Estartit el Cassà, el segon equip del Manu Lanzarote i l’Eastern dels Estats Units (tots al grup B). El primer campió femení va ser el Rayo Vallecano el 2001 però l’Espanyol, és el club amb més trofeus al palmarès amb sis, la darrera el curs passat. Pel MIC hi han passat jugadores com Marigol, les actuals futbolistes del Barça Laia Codina, Clàudia Pina, Jana Fernández i Bruna Vilamala o també la francesa Sandy Baltimore (PSG).

El MICIntegra, a Vidreres

A partir de les 9:30 la població de la Selva acull futbol adaptat dissenyat per a esportistes amb discapacitat intel·lectual que el MIC organitza amb el suport de l’Obra Social de “La Caixa”. El MICIntegra posa en valor la funció més inclusiva de l’esport i enguany hi participaran fins a 19 equips, entre els quals el vigent campió l’Espanyol Special, que ha guanyat les anteriors tres edicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)