Més futbol

El MIC23 ja està en marxa

Vilatenim ha acollit aquesta tarda l’acte d’inauguració de la 21a edició del torneig

La pilota ha començat a rodar avui en el primer dia de la 21a edició del MIC, que concentra més de set mil jugadors que disputaran un total de 892 partits en els 46 camps de la demarcació de Girona que acullen aquesta edició d’un dels millors tornejos de futbol base del món. Els partits ja han començat al matí, però aquesta tarda s’ha celebrat la cerimònia d’inauguració a l’estadi de Vilatenim de Figueres, que ha presentat un ambient de gala amb les graderies plenes a vessar.

El primer acte de la inauguració ha estat el partit de la categoria U12A que han disputat el Madrid i l’Albion San Diego dels Estats Units, que ha acabat amb una clara victòria del conjunt blanc (8-0). Posteriorment hi ha hagut la tradicional desfilada d’alguns dels representants dels 344 equips que participen al MIC amb les seves banderes i s’ha viscut l’actuació del grup de ball Dance Me, amb prop d’un centenar de persones. L’acte d’inauguració s’ha tancat amb el partit de la categoria U14 entre el Barça i el Mercantil, en què els blaugrana han acabat guanyat tot i que els vallesans han fet un molt bon partit (2-1).

“Després de 21 anys donem la benvinguda a una nova edició del MIC a l’estadi de Vilatenim. Vull donar les gràcies a totes les institucions que ho fan possibles i als equips que ens fan confiança any rere any. Han passat grans jugadors per aquest torneig que venien amb la il·lusió de ser els millors del món, però amb ganes de gaudir d’aquesta experiència. Esperem que tothom faci el mateix i us desitgem tota la sort del món. Aquest és el vostre moment”, ha comentat el president del MIC David Bellver durant els tradicionals parlaments.

Primeres sorpreses

La primera jornada de la fase de grups ja ha deixat les primeres sorpreses d’aquesta edició, una de les essències del torneig. I és que en la categoria U14 el Vic Riuprimer ha aconseguit la victòria contra el Manchester United (0-1), que ha vingut amb un equip en el que destaca la presència de Kai Rooney, fill de Wayne Rooney, una de les estrelles de l’actual planter dels Red Devils.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)