2a divisió FEF

Més a prop de la final

‘Play-off’ d’ascens 1a divisió FEF. El Manresa s’imposa per la mínima al Navalcarnero gràcies a un golàs de falta de Jaume Pascual

Manresa 1 Navalcarnero 0

MANRESA:Òscar Pulido, Jani Reina (Sanmartí, 84’), Putxi, Moha, Iglesias (Javier López, 89’), Jaume Pascual, Pau Jarbra (Toni Larrosa, 68’), Marc Martínez (Cuello, 68’), Alex Sánchez, Joel Priego, Baffoe (Pelegrín, 84’).NAVALCARNERO:Sergio Valero, Álex García, Fratelli, David Uña (Elo, 22’), Ocaña, Luis Lara (Marco Abreu, 67’), Miki Muñoz (A. Parra, 79’), Hugo, David Rodríguez, Álex Gil (Sánchez, 79’), Kun.GOLS:1-0 (58’) Jaume Pascual.ÀRBITRE:Clemente Ortuño.T.G.:A Pau Darbra, Uña, Fratelli i Joel Priego.T.V.:A Putxi, per doble groga.PÚBLIC:2.011 espectadors al Congost.

El Manresa està a un pas de disputar la final del play-off d’ascens a primera FEF i continuar fent història. En l’anada de l’eliminatòria contra el Navalcarnero, l’equip orientat per Ferran Costa es va imposar per la mínima gràcies a un golàs de falta de Jaume Pascual. Ara, haurà de fer bo aquest resultat el proper dissabte 27 de maig a la ciutat madrilenya per continuar tenint opcions de pujar de categoria, un any després d’aconseguir l’ascens a segona FEF.

En un Congost ple de gom a gom, el duel va començar amb màxima igualtat. L’oportunitat més clara de la primera part la va tenir Moha amb una rematada de cap abans de marxar als vestidors. Després de la represa, el Manresa va materialitzar la superioritat que es va veure sobre el terreny de joc amb el gol de Jaume Pascual. Putxi va ser expulsat en el minut 80.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)