El Sant Andreu tomba al San Cristóbal i ja és a la final (1-0)

El Narcís Sala ha suat de valent, però al final el Sant Andreu ha celebrat la classificació per la final d’ascens. El San Cristóbal ha tingut les ocasions més clares del partit, però Jaime i l’eficàcia local, ho han evitat. Sergi Arranz ha sigut l’autor del gol quan no s’havien disputat 15 minuts.

El matx ha iniciat amb el conjunt visitant avisant del seu perill en les transicions. Tom, guanyant l’esquena dels centrals quadribarrats, ha engaltat, però el porter local ha començat el seu recital particular d’aturades. La resposta del Sant Andreu ha sigut contundent i en la primera ocasió ha trobat el premi del gol. Una ràpida combinació entre Josu i Arranz, ha acabat amb el davanter figuerenc batent a Varo, un pèl avançat.

El joc s’ha endurit i els visitants han vist dues targetes grogues consecutives, Guillem i Ion per aturar dues jugades al mig del camp dels locals. Un altre jugador omnipresent en atac, Sanku, ha fregat el gol en una llarga jugada dels egarencs a dins l’àrea. Primer en una rematada del jove davanter que Jaime ha tret de l’escaire i després en una mala rematada d’Òscar Sierra al segon pal. Els visitants ho han provat sense sort abans d’arribar al descans.

A la represa, el conjunt dirigit per Dani Andreu ha posat una marxa més, però Jaime també. Cantí, Ricki, amb el cap, i Kevin, des de la frontal, han fet que l’exporter del Figueres tornés a brillar a sota pals. No hi havia manera de perforar una porteria que semblava tancada i barrada. L’equip egarenc ha efectuat un doble canvi quan faltaven trenta minuts per concloure el matx.

Al minut 73, Ranera ha fallat una acció a l’àrea petita que l’afició visitant, prop de 100 persones, ja cantava gol. El domini egarenc era evident sobre l’equip quadribarrat que es limitava a no deixar gaires espais a dins l’àrea.

Finalment, el partit ha perdut el ritme que tenia i ha beneficiat als locals que han acabat d’adormir amb llargues possessions. El conjunt de Xavi Molist ha fet bo el 0 a 1 de l’anada i ha certificat la seva classificació per la final de l’ascens a segona divisió FEF. L’equip s’enfrontarà a un rival d’un altre grup fora de Catalunya i ho sabrà demà a dos quarts de cinc de la tarda en un sorteig que es celebrarà a la seu de la federació espanyola.