3a divisió FEF

Batalla segella la seva continuïtat a la porteria de l’Olot

3a divisió FEF. El porter enllaçarà la quarta temporada en la plantilla de l’equip garrotxí

L’Olot manté fixa la seva planificació de cara al curs vinent a tercera FEF i ahir va anunciar la renovació del porter Albert Batalla. El de Balaguer, de només 25 anys, sumarà la seva quarta temporada en el club, amb el qual ja acumula 59 partits oficials. Batalla va arribar a l’Olot procedent de l’Almeria B i en el primer curs a la Garrotxa va ser suplent de Pol Ballesté –l’equip acabaria descendint a tercera. En l’any posterior va assolir la titularitat i es va convertir en un puntal de l’ascens de nou a segona FEF, i enguany s’ha repartit amb Arnau Fàbrega (14 partits) la posició sota els pals: “Espero que aquesta temporada puguem tornar als aficionats amb bons partits i il·lusió tot el patiment del curs passat. Segur que estarem lluitant per l’objectiu”, va comentar el porter balaguerí.

Juvi, direcció a Olot

Pau Juvanteny, exjugador del Llagostera i el Peralada, va desvincular-se ahir del Tona, club amb el qual ha competit aquesta campanya. Juvi, migcampista de només 23 anys, podria fer el mateix camí que el primer i fins ara únic fitxatge, Marc Roquet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)