3a divisió FEF

Roger Barnils torna a Olot

El defensa osonenc abandona el CF Badalona Futur per tornar al club garrotxí on ja va disputar-hi quatre temporades

La UE Olot segueix reforçant-se a bon ritme i segueix, també, recuperant jugadors. L’última incorporació a fer-se oficial ha estat la del defensa Roger Barnils, que ja va jugar al club de la Garrotxa durant quatre temporades i que, de fet, els aficionats olotins el recorden perquè va ser l’heroi de la temporada 2017-18, després de marcar el gol que els donava la salvació.

Roger Barnils (Seva, 1994), que pot jugar tant de central com de pivot defensiu, aportarà a l’equip seguretat defensiva i poder aeri. El sevenc es va formar a l’AEC Manlleu, debutant amb 18 anys a Tercera Divisió (2012-13), i després ha passat per Llagostera, Sevilla Atlético i Prat, abans de firmar per la UE Olot la primera vegada, on va jugar quatre temporades a Segona B amb 95 partits disputats i 9 gols marcats. Un d’aquests, a l’últim minut de l’ultima jornada davant l’Elx CF, i que va significar la salvació de l’Olot. Més endavant, i quan l’Olot sí que va certificar el descens a Tercera, Barnils va optar per marxar del club i firmar pel CD Ibiza. La temporada passada la va jugar a les files del CF Badalona Futur, on ha disputat 23 partits, 19 dels quals com a titular.

Ara, Barnils, que torna a la UE Olot en un moment de maduresa futbolística, es mostra molt content de tornar al club olotí, i té “moltes ganes de començar la nova etapa i fer una bona temporada per aconseguir l’objectiu”. Assegura, a més, que intentarà aportar la seva experiència per seguir demostrant que “Olot és un club molt gran i que es mereix estar a Segona RFEF”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)