El Girona B empata contra un Vilassar amb deu (1-1)

Girona B 1 Vilassar 1

GIRONA B:Juanvi, Alegre (Leo dos Reis, 72’), Monjonell, Selvi, Iker Almena, Sergi Solans (Javi Sarasa, 59’), Shin, Melnichenko (Ot Serrano, 83’), Almansa, Morcillo (Minsu, 59’) i Enric Garcia (Gerard, 72’).VILASSAR DE MAR:Àlex Baño, Reche, Bona, Oriol Molins, Aleix Díaz, Montalbán, Monterde, Cunha, Joel Gómez, Duran i Alberto García.GOLS:0-1 (9’) Montalbán. 1-1 (76’) Leo dos Reis.ÀRBITRE:Teruel Soler.T.G.:als locals Enric Garcia i Gerard; i als visitants Montalbán, Aleix Díaz, Monterde, Batalla i Àlex Baño.T.V.:directa al visitant Reche (69’).

El Girona B ja té el primer punt de la temporada després d’empatar aquest migdia a Riudarenes contra el Vilassar de Mar (1-1), en un partit en què el filial gironí ha hagut d’anar a remolc per acabar empatant, i és que després que els visitants es quedessin amb deu els de Sergi Mora han tingut un allau d’ocasions en els minuts finals, suficients per endur-se la pilota.

El partit no ha començat bé pel Girona B, i és que quan només s’havien jugat deu minuts Montalbán ha marcat el 0-1 aprofitant una pilota morta després d’una primera aturada del porter Juanvi (10’). A partir de llavors el matx ha estat igualat, però sense arribades a les dues porteries. En la segona part els blanc-i-vermells han arrencat una mica millor en atac i Sergi Solans ha tingut una primera ocasió (54’), però el gir de guió ha arribat en el minut 69, quan Reche ha vist la vermella directa per evitar una ocasió manifesta de gol. A partir de llavors el Girona B s’ha bolcat a l’atac i ha tingut una ocasió rere una altra. En el minut 76 Leo dos Reis ha empatat el partit després d’una grandíssima jugada d’Iker Almena, el millor dels gironins. El gran protagonista dels minuts finals ha estat, per desgràcia pel Girona B, el porter visitant Àlex Baño, que s’ha convertit en l’heroi visitant evitant el gol en nombroses ocasions.