Més futbol

2a DIVISIÓ A

Santamaría en té prou, d'entrebancs

El porter navarrès va ser presentat el 12 d'agost i es va lesionar tres dies després

«L'espera se'm va fer llarga i, un cop vaig arribar, he hagut d'estar tres setmanes parat. Són coses que passen en el futbol.» El porter del Girona Roberto Santamaría resumeix el que ha viscut a Montilivi des que va ser presentat el 12 d'agost. En el seu únic partit, el del debut, l'amistós Girona-l'Hospitalet del diumenge 15 d'agost (2-4), el navarrès va rebre un cop a la costella i, segons una radiografia posterior, va constatar que s'havia fet una fissura.

Com a conseqüència del cop rebut contra l'Hospitalet, l'exjugador de Las Palmas va començar a sentir molèsties al cap de tres dies, el matí del dimecres 18. «A la tarda quan vaig venir a entrenar-me, ja no em podia moure, em molestava quan respirava i ja es va confirmar que tenia una fissura», explica l'exporter de l'Osasuna B. A causa de les molèsties de Quintanas, Santamaría va participar en un partit d'entrenament a Riudarenes fent de central.

Inactiu des del gener.

Santamaría va ser fitxar per rellevar Albert Jorquera. Va obtenir la llibertat de las Palmas a canvi de pagar-li 500.000 euros abans del 2016. Amb contracte amb el Girona fins al 2012, Santamaría va jugar quatre partits de copa el curs passat amb el Màlaga (les eliminatòries a doble volta contra el Saragossa i contra el Getafe). El seu últim partit és el Getafe-Màlaga del 13 de gener (5-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)