Més futbol

2a DIVISIÓ A

Quintanas es lesiona i Agné (Girona) haurà de citar un altre porter com a suplent de Mallo

El juvenil Andrés serà avui a l'entrenament, però Roberto Santamaría podria forçar el retorn

El Girona s'ha trobat de manera inesperada amb un buit per cobrir a la porteria per al partit de diumenge (a les 5) contra l'Osca. El porter juvenil Albert Quintanas, suplent de Dani Mallo a causa de la lesió de Roberto Santamaría, estarà deu dies de baixa a causa d'una lesió muscular, cosa que obliga el tècnic, Raül Agné, a citar un substitut del juvenil. El navarrès Santamaría havia d'estar recuperat a partir de dilluns, però les circumstàncies podrien fer que hagués de forçar el retorn abans d'hora.

Quintanas va notar una punxada a la cuixa en el Barça-Girona de juvenils de diumenge (4-0). No es va entrenar ni dilluns ni dimarts, i dimecres va fer una part de l'entrenament. Però les molèsties persistien, ahir no es va entrenar i, segons l'ecografia a què va ser sotmès al migdia a la clínica Bofill de Girona, té una ruptura fibril·lar d'1,1 centímetres al recte anterior de la cuixa esquerra. Està descartat per al Girona-Osca i possiblement per a l'Alcorcón-Girona del dissabte 18.

Un cop sabuda la lesió de Quintanas, el cos tècnic va citar Andrés Díaz, l'altre porter del juvenil A, a l'entrenament d'avui. Andrés, exjugador del Mallorca i juvenil de segon any, ja ha participat en algunes sessions del primer equip i pot ser citat també per als partits, perquè –com Quintanas– el Girona li va tramitar la fitxa abans del 31 d'agost. De tota manera, els tècnics estudiaran entre avui i demà la conveniència d'apostar per Santamaría.

Quintanas vol aprendre.

Mentrestant, Quintanas explica que entrenar-se a segona A amb Mallo i Santamaría i competir a divisió d'honor és una bona oportunitat per a ell. «Estic molt agraït al Girona per aquesta oportunitat que em dóna d'entrenar a un nivell tan alt. Però és clar que aprenc molt més fent partits. És molt difícil jugar a aquest nivell i jugar amb el juvenil A m'agrada.» El cap de setmana, el porter de Porqueres (Pla de l'Estany) va ser convocat al camp del Nàstic i l'endemà va jugar contra el Barça juvenil. «Si el primer equip em dóna l'oportunitat, la intentaré aprofitar.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)