Més futbol

2a DIVISIÓ A

GIRONA

La titularitat crida Luso

L'aragonès ho té tot a favor per estrenar-se en l'onze de la lliga

Apel·lació ratifica la sanció d'un partit a Jose, baixa contra l'Osca

Luis Eduardo «Luso» Delgado
DEFENSA DEL GIRONA
«Amb possibilitats de jugar? [Per la baixa de Jose] És el natural, però no es pot assegurar. Veurem què passa, m'estic entrenant bé i tinc il·lusió per jugar i ser titular»
«He jugat els tres partits oficials, encara que hagin estat a estones i tinc ganes de començar [en la lliga] des del principi. Em veig capacitat per fer-ho»
«L'equip ha donat una bona imatge en els tres partits oficials. Hem donat mostres del que pot fer i crec que anem a més. Aquesta és la línia a seguir, perquè fent-ho així segur que guanyarem partits»
«Potser l'Osca està una mica més fatigat pel viatge a Valladolid, però no crec que l'afecti. És un equip que té artilleria i recanvis a la banqueta. Pel que vaig veure en la copa, és un equip ordenat i complicat de superar»

El defensa del Girona Luis Eduardo Luso Delgado va voler ser prudent al final de l'entrenament d'ahir al migdia a Riudarenes sobre les seves possibilitat de ser titular diumenge contra l'Osca. A aquella hora es desconeixia si el comitè d'apel·lació ratificaria la sanció d'un partit a Jose, imposada pel comitè de competició. A la tarda, apel·lació no va perdonar el jugador de Taialà, expulsat a Tarragona, i Luso té tots els números per estrenar-se diumenge com a titular en la lliga. L'exjugador del Sant Andreu creu que està preparat per fer-ho.

Fins ara, Luso ha participat en els tres primers partits oficials del Girona: 12 minuts contra el Tenerife i 24 a Tarragona en la lliga i 38 minuts de copa contra l'Osca –va haver de deixar el camp per lesió com a conseqüència d'un cop involuntari de Gerard–. L'aragonès, de 25 anys, diu que a segona A hi ha més intensitat i més ritme de joc que a segona B, i veu l'equip en el bon camí. Delgado, antic jugador del Miapuesta Figueres, va estar cinc anys a Saragossa (dos en el juvenil i tres en el filial, a segona B). De l'Osca, coneix Camacho i Sorribas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)