3a divisió FEF

La lliga comença amb les mirades centrades a Ascó

Tot a punt. El campió del curs passat debuta contra un altre dels aspirants, el Vilafranca (20 h). La jornada d'avui es completarà amb quatre partits més

Després de les vacances d'estiu, els amistosos de pretemporada i la copa Catalunya com a únic atractiu de futbol competitiu, la tercera divisió es tornarà a posar en marxa avui amb la disputa de la meitat dels partits de la primera jornada de lliga.

El partit més destacat de la jornada serà el que jugarà l'actual campió, l'Ascó, que rebrà la visita del Vilafranca a les 20 h. L'Ascó torna a partir com a màxim candidat a alçar-se amb el títol i assolir definitivament l'ascens a segona B i s'estrenarà davant un rival que el curs passat es va quedar a les portes de la fase d'ascens i que aquest estiu s'ha reforçat molt bé.

El teló de la competició s'aixecarà al camp del Morell, que debuta a la categoria després d'assolir l'ascens el curs passat. El filial del Reus rebrà a les 5 de la tarda la visita del Prat. Els del Baix Llobregat, després de no aconseguir entrar a la fase d'ascens la temporada passada, arrancaran la competició amb l'exigència d'obtenir bons resultats ben aviat per evitar el mal inici del curs passat.

Els altres tres partits de la jornada són el Manlleu-Santfeliuenc (18.30 h), el Rubí-Júpiter (19 h) i el Muntanyesa-Gavà (20 h). El Manlleu celebrarà davant la seva afició la permanència que va aconseguir, amb la lliga acabada, gràcies a l'ascens de la Pobla rebent el Santfeliuenc, un dels altres equips que no es van salvar fins al darrer moment el curs passat. D'altra banda, el Rubí s'estrenarà a casa davant un dels històrics, el Júpiter, que retorna a la categoria aquesta temporada. Els barcelonins han fet una bona pretemporada i buscaran sorprendre els vallesans. I per acabar, la Muntanyesa buscarà estrenar-se amb una victòria a casa davant el Gavà per confirmar que el municipal de Nou Barris tornarà a ser aquest any un camp inexpugnable per als rivals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)