Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Amb l’1-1, teníem el partit dominat”

Míchel va aparèixer a la sala de premsa de l’Heliodoro Rodríguez López amb la sensació d’haver perdut una bona oportunitat per puntuar. “Això no va de merèixer, sinó d’aconseguir. Però hem fet un molt bon partit, hem dominat un equip que treballa molt bé i que està en un gran moment”, explicava el madrileny. “Hem minimitzat el seu perill. És veritat que ens n’han creat en alguna jugada ràpida en la primera part, però teníem el partit dominat. No és que sigui injust, però penso que hem fet mèrits per treure’n alguna cosa positiva.” El tècnic va lamentar el final: “Després de l’empat, hem tingut ocasions per marcar l’1-2. L’equip ha caigut en la sensació que l’empat no era del tot dolent, i ens ha vingut el 2-1, en una acció d’encert seu i d’error nostre, a l’hora de vigilar tant la centrada com la rematada.”

Míchel no va veure l’equip cansat al final ni va voler lamentar la falta de recursos: “Hem vingut amb un equip de garanties i, per a mi, hem demostrat que veníem a competir i a buscar els tres punts. No ens queixem de res, al revés. Estem contents del treball de tots. La sensació que tinc és que n’hauríem pogut treure alguna cosa més.” No li va agradar, això sí, com va jugar l’equip els últims minuts: “N’hem fet una mala lectura. S’ha de tenir calma. És quan més criteri has de tenir amb la pilota. Si ho hem fet durant tot el partit, al final no ho podem canviar i fer pilotades.” També va relativitzar la reacció de Nahuel en el canvi: “Que s’enfadi, ja està bé. M’ho diu a la cara i jo li contesto a la cara. No passa res.”

Ramis va reconèixer la dificultat: “Tots els partits són complicats, amb diferents fases. S’han de madurar. El Girona, amb l’1-1, ens ha pressionat, però ens hem refet. Era qüestió de madurar-ho”, va dir el tarragoní. “Gallego és un rematador nat, un especialista”, va assenyalar.

LA VALORACIÓ

“Hem fet un molt bon partit i hem fet mèrits per treure’n alguna cosa positiva”

ELS ÚLTIMS MINUTS

“N’hem fet una mala lectura. És quan més criteri s’ha de tenir amb la pilota”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)