Girona

El Girona topa amb les queixes i la burocràcia

Lent. La Comissió d’Urbanisme es reunirà el 22 de novembre i, si dona el vistiplau a tota la documentació, el club rebrà la llicència d’obres per iniciar la construcció de la ciutat esportiva

Tot i que a principis d’octubre semblava que havia de ser imminent que l’Ajuntament de Vilablareix atorgués la llicència d’obres al Girona per tal que el club comencés la construcció de la primera fase de la ciutat esportiva, prevista inicialment pel setembre i per instal·lar-hi el primer equip el gener del 2024, el cert és que les queixes de les diferents plataformes de la zona i els veïns han endarrerit tots els terminis previstos inicialment. A més, la burocràcia en aquests aspectes no sol ser àgil i l’entitat presidida per Delfí Geli està esperant que la Comissió territorial d’Urbanisme de Girona, que depèn de la Generalitat, es reuneixi el 22 de novembre i doni el vistiplau a la documentació presentada a tots els nivells.

Si la Comissió d’Urbanisme no emet cap informe contrari d’avaluació ambiental i resol favorablement l’expedient, com així sembla que hauria de ser, el consistori de Vilablareix podrà donar la llicència d’obres, un requisit indispensable per iniciar la construcció d’una ciutat esportiva que amb l’equip instal·lat a la part més alta de la taula de primera sembla encara més necessària.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)