Girona

Tsygankov i Dovbyk, carn i ungla

Viktor Tsygankov i Artem Dovbyk són carn i ungla. Companys a Girona i en la selecció nacional, els dos ucraïnesos s’entenen amb una sola mirada. L’acció que va obrir la llauna a Montjuïc, generada per una exquisida passada de Yan Couto a l’esquena de Christensen, és l’últim exemple d’una connexió que està donant els seus fruits, i és que els dos ucraïnesos tenen un paper fonamental en l’atractiu futbolístic de la proposta del tècnic Míchel Sánchez.

L’extrem, arribat del Dinamo de Kíiv al mes de gener, suma sis contribucions de gol aquesta temporada (tres gols i tres assistències), de les quals quatre han nascut d’una combinació amb l’ariet, que l’estiu passat es va convertir en el fitxatge més car de la història del Girona, procedent del Dnipro-1, per una xifra superior als set milions d’euros.

Sense anar més lluny, el primer gol dels de Míchel aquesta temporada, a Anoeta (1-1), va ser una jugada marca de la casa dels dos compatriotes. Centrada de Tsygankov des de banda dreta i rematada de cap de Dovbyk inapel·lable per al porter del conjunt guipuscoà.

Les altres dues passades de gol de l’extrem, executades a Vallecas (1-2) i a Montjuïc (2-4), han estat per al mateix destinatari. Per tant, a la pràctica, gairebé la meitat de les dianes que acumula el corpulent atacant, màxim golejador de l’equip, han estat facilitades per Tsygankov (tres de vuit). La quarta i restant combinació entre els ucraïnesos va tenir lloc a Pamplona (2-4), quan es van intercanviar els papers i Tsygankov va capgirar el marcador batent Sergio Herrera, habilitat per una passada prèvia de Dovbyk en una jugada força embolicada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)