Girona

Estrenes inoblidables

La victòria al camp del Barça (2-4) va deixar l’estrena golejadora aquesta temporada en la lliga de Miguel Gutiérrez i de Valery Fernández. La de l’escalenc és, sens dubte, la més especial, i és que fins ara no havia aconseguit estrenar-se com a golejador en la màxima categoria. Va triar el millor moment possible, i és que Valery va ser l’autor de l’1-3 que encarrilava una victòria que encara es va haver de suar fins a l’últim moment. No és una novetat veure el polivalent jugador format al Girona ser protagonista en nits especials, i és que la seva estrena golejadora amb la samarreta blanc-i-vermella també quedarà per sempre en la memòria de tots els gironins. Va ser en la temporada 2018/19, un curs que l’escalenc va començar al Peralada –el filial en aquell moment– i que va acabar ja consolidat al primer equip abans de tenir una greu lesió al genoll l’estiu següent. Valery va marcar, amb una volea inapel·lable, l’1-1 de l’històric empat al Metropolitano (3-3) contra l’Atlético en la tornada dels vuitens de final de la copa, que va servir als gironins per classificar-se per als quarts de final i certificar la seva millor classificació de la història en la competició del KO.

Fins ara Valery havia marcat cinc gols en la copa amb el Girona –dos dels quals aquest curs– i tres en la lliga, però tots a segona divisió A. L’estrena de l’escalenc en la màxima categoria va estar carregada de simbolisme, i és que l’extrem i lateral és l’únic jugador gironí de l’actual plantilla blanc-i-vermella. De fet, l’escalenc ha entrat al selecte grup de jugadors de la demarcació gironina que han marcat a primera divisió amb el Girona, i és que fins ara només ho havien aconseguit Pere Pons, que en va marcar un la temporada 2018/19, i Àlex Granell, que en va marcar un la temporada 2017/18. Globalment, Valery s’ha convertit en el 59è jugador de la demarcació gironina que marca com a mínim un gol a primera divisió.

RIVALS D’ENTITAT

El primer gol de Valery en la copa va ser contra l’Atlético, i a primera, contra el Barça

EL TERCER

Pere Pons i Àlex Granell eren els únics gironins que havien marcat a 1a amb el Girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)