Girona

L’1x1 del Girona contra el Betis

Per Joel Sebastian

Gazzaniga (90’)
batut
Amb els peus no pateix tot i que l’afició no les té totes. Curiosament un central va ser qui la va fer grossa i el va deixar venut en els dos gols que va fer Willian José. Bon partit a nivell general d’un Gazzaniga segur sota pals.
Eric garcia (90’)
brutal
Guanya gairebé tots els duels que disputa i ahir va frustrar Ayoze, que va intentar deixar-lo enrere de totes les maneres, sense èxit. A més d’estar fi en defensa transmet seguretat i amb pilota, un criteri elevat que dona oxigen.
david lópez (90’)
assenyalat
Ja en l’inici del partit va fallar algun canvi de joc que va desesperar Míchel. En l’afegit del primer acte va cometre una errada imperdonable en la sortida de la pilota que va acabar en l’1-1 i en la segona va relliscar per acabar regalant el 2-2.
Blind (90’)
elegant
Tot el que fa ho fa amb sentit i ho fa molt bé. Aporta seguretat defensiva i una varietat de recursos per treure la pilota o generar una passada per trencar línies a l’abast de pocs centrals dels que hi ha a la categoria.
Miguel (90’)
Profund
Des que Blind es va recuperar juga alliberat fent la funció de l’home extra per trobar la passada en la zona central. Va intentar entrar en joc però li va costar trobar la manera fins que en l’afegit va fer la centrada brillant a Stuani.
Iván Martín (90’)
ascendent
Va tocar molta pilota i va poder fer conduccions marca de la casa per buscar l’espai i donar aire als seus companys. Va veure una targeta que no el va condicionar d’entrada, tot i que tenir davant Fekir i Isco era un pes gros per suportar.
Aleix garcia (90’)
tens
A poc a poc va anar millorant però va començar el partit tens, fallant passades que mai falla i decidint amb lentitud quan s’acostava a la zona de tres quarts. Va treballar molt en la pressió, i és que Fekir i Isco fan córrer qualsevol.
yan couto (90’)
tímid
No es va cansar de demanar pilota, però els seus companys no el van veure prou lliure per passar-la-hi. Va intentar ser profund però no va tenir l’ocasió de fer mal, ja que molt de joc del Girona es va generar pels carrils centrals.
Tsygankov (90’)
mòbil
El Betis va plantejar una mena de 4-1-4-1 amb Guido com a únic pivot pur i l’ucraïnès va saber interpretar que havia de buscar l’espai a l’esquena de l’argentí, que no donava l’abast per aturar la resta de migcampistes gironins.
portu (90’)
extrem
Va començar irregular però avançat el matx va veure que on feia mal era des de la banda i des d’allà va fer la centrada a Dovbyk que va acabar amb el penal i l’1-0. Seva va ser l’assistència del 2-1 de l’ucraïnès en una acció ràpida i de mèrit.
Dovbyk (90’)
alliberat
Se’l va veure actiu com sempre, solidari en la pressió i demanant la pilota en tot moment. Tot i sumar moltes setmanes sense marcar, no va dubtar en assumir la responsabilitat en el penal de l’1-0 i en definir de meravella en el 2-1.
Yangel (8’)
dèbil
El veneçolà no es veia amb cor per jugar d’entrada però havia de sumar minuts per tal de recuperar sensacions i ser titular al Cívitas.
Stuani (8’)
heroi
Va rematar amb el cor, desequilibrat, empès per Montilivi i va donar tres punts d’or en el camí per accedir a la Champions.
P.Torre (8’)
Va participar força i, fins i tot, va gaudir d’una arribada. Li falta decidir millor.
Valery (1’)
inèdit
Va entrar al terreny de joc ja amb el 3-2 i amb l’objectiu de perdre temps.
Juanpe (1’)
defensor
El canari va sortir a refusar el perill amb 3-2 i va ser efectiu amb una centrada a l’àrea.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)