Girona

Míchel S

Entrenador del Girona

“El que vivim és bestial”

Míchel va començar la roda de premsa posterior al triomf contra el Betis lloant Stuani: “És un jugador molt important, pot ser el que ho és més del club. Ho segueix demostrant perquè té molt de compromís i és un líder. Sé que el primer dia a la història del club a Europa Stuani portarà el braçalet de capità.”

Durant el moment del gol, Míchel ho va viure d’aquesta manera: “Hem tingut alguns dubtes a través de l’Ipad. Semblava gol legal però mai sabies el que podia passar. Ha sigut una alegria immensa. És un somni, el que està vivint l’equip, a falta de vuit jornades; estem molt a prop d’Europa”, va recalcar el madrileny. Malgrat els tres punts, també hi va haver un moment crític amb el canvi de David López: “Són molèsties musculars, com les que ha arrossegat tot el curs. Yangel m’ha dit que no podia sortir d’inici i David sempre dona el dos-cents per cent”, va explicar.

La d’ahir va ser la primera victòria contra el Betis a primera: “L’objectiu és tan gran i tenim un somni tan important que els altres objectius queden petits. Avui també és la primera vegada que jo he guanyat Pellegrini. No significa molt, però són petits objectius que anem complint. Amb els dos gols, Dovbyk va eixugar qualsevol dubte: “El soroll de fora no el podem controlar, però sabem que fa moltes coses bé. Segurament sí que el gol amb la selecció i els d’avui seran positius per a ell”, deia Míchel, tranquil.

“L’objectiu primordial és Champions. Si remant acabem segons, millor. Però el primer objectiu serà molt difícil i complicat”, acabava Míchel, que intuïa un final de lliga exigent i decisiu amb enfrontaments directes.

STUANI, LLEGENDA

“Sé que en el primer partit a Europa del club Stuani lluirà el braçalet”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)