Més hoquei

Catalunya inicia contra Portugal la defensa del títol de la GoldenCat femenina

Es disputa de divendres a diumenge a Sant Hipòlit de Voltregà

La selecció catalana femenina debutarà contra Portugal en l’Open Internacional GoldenCat que es disputa de divendres a diumenge a Sant Hipòlit de Voltregà. Els quatre equips participants jugaran una fase de grups de tots contra tots i els dos primers jugaran la final. Itàlia i França inauguraran la competició el divendres 16 (17.30 h Web Esport 3), i després Catalunya iniciarà la defensa del títol que va guanyar l’any passat contra Portugal (19.30 h Esport 3), l’actual subcampiona europea (2021) i tercera del món (2022).

El dissabte 17 hi haurà doble jornada. Al matí s’enfrontaran Itàlia i Portugal (10 h Youtube FCP) i la selecció catalana jugarà contra França (12.30 h Youtube FCP), que va ser quarta en l’últim europeu i sisena en el darrer mundial. A la tarda Portugal jugarà contra França (18 h Youtube FCP) i Catalunya s’enfrontarà a Itàlia (20.30 h Youtube FCP), la tercera selecció d’Europa i quarta del Món.

Es dos darrers classificats del grup jugaran diumenge pel tercer i quart lloc (10.20 h Esport 3), mentre que els dos primers disputaran la final (13.00 h Esport 3), tot i que els horaris podrien variar en funció de les necessitats de la TV.

La selecció catalana femenina la formaran com a porteres: Mariona Surós (Cerdanyola Feníe Energía) i Anna Ferrer (Esneca Fraga), i com a jugadores: Joana Xicota ( Esneca Fraga), Joana Comas (Martinelia Manlleu), Alba Ambròs (Solideo Sant Cugat), Gemma Solé (Cerdanyola Feníe Energía), Berta Tarrida (Roller Matera), Maria Anglada i Esther Vistós (Voltregà Stern Motor) i Carla Fontdeglòria (Generali Palau Plegamans).

La GoldenCat masculina la disputaran les mateixes quatre seleccions en el mateix Pavelló Oliveras de la Riva del 30 de juny al 2 de juliol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)