Copa

El Barça perpetua el regnat

Hoquei sobre patins. Copa. L’equip d’Edu Castro va per feina, goleja el debutant i revelació Sant Just enllestint en el primer temps (0-3) i obté el setè títol en les vuit darreres edicions

Sant Just 0 Barça 6

SENERGY RENOVABLES SANT JUST:Deitg, Cristian Rodríguez, Pujalte, Edu Fernández i Miquel –equip inicial–; Cabezas, Crespo i Borja López.BARÇA:Fernández, Alabart, Pau Bargalló, Barroso i João Rodrigues –equip inicial–; Panadero, Marc Grau, Llorca i Eloi Cervera.GOLS:0-1 (5’) João. 0-2 (11’) Barroso. 0-3 (21’) Cervera. 0-4 (29’) Alabart. 0-5 (31’) Bargalló. 0-6 (48’) Barroso.ÀRBITRES:R. Fernández i S. Mayor.FALTES:8 del Barça i 5 del Sant Just.

Si en l’hoquei sobre patins hi hagués apostes, l’hipotètic triomf i títol en la copa Calafell 2024 del Sant Just, el Leicester de l’hoquei sobre patins, s’hauria pagat a preu d’or. De fet, els qui haguessin endevinat que jugaria la final també s’haurien embutxacat una bona suma. El Barça, favorit de favorits en la copa i en totes les competicions d’àmbit estatal, va posar fi amb determinació al somni del conjunt de Mia Ordeig (0-6) i va sumar el seu 26è títol de copa, el 7è en les 8 últimes edicions. Malgrat que mai no va abaixar els braços, el Sant Just va notar el desgast i tampoc no va poder contrarestar l’eficàcia, la qualitat i la rotació de les estrelles blaugrana, que van anar per feina en la desena final seguida des de Lleida 2014. Després de l’ensurt d’una semifinal duríssima contra la fe i el suport de l’afició del Voltregà Movento Stern, l’equip d’Edu Castro no va perdonar i va deixar el partit mig enllestit en la primera part (0-3). Bargalló, amb un gol i tres assistències, va ser escollit MVP.

El Barça va donar la primera fuetada amb un gol de João Rodrigues en una acció clàssica de Pau Bargalló, que li va donar una assistència magistral des de darrere la porteria enganyant la defensa rival (0-1, en el 5’). Barroso, a més, va estavellar la bola al pal en el minut 8 i Alabart també va fer ressonar el ferro en una fase de domini absolut. Temps mort de Mia Ordeig. El Sant Just havia començat amb empenta, però de seguida es va veure a remolc. Pujalte, sol, la va tenir, però la seva rematada no va ser prou bona. Barroso va acabar de plasmar la superioritat blaugrana afusellant el 0-2 (11’) en una acció inversemblant en què va escombrar una bola dividida amb virulència. Edu Fernández hauria pogut fer el primer del Sant Just espolsant-se la pressió voraç del Barça, però Sergi Fernández, que va excel·lir en els quarts i va descansar en les semifinals, estava impecable sota els pals. Eloi Cervera va encarrilar definitivament la final rematant a pler el rebuig de Deitg que ell mateix havia provocat (0-3). Sergi Fernández també va evitar el gol de Cabezas en l’últim minut.

Edu Fernández va perdonar sol i Alabart, en canvi, assistit per Bargalló, va fer el 0-4. El 0-5 de Bargalló, assistit per Alabart, va acabar de sentenciar. Crespo (40’) va estavellar la bola al pal amb Fernández batut. Certament, el Sant Just tampoc no va estar de sort. Barroso va clavar el 0-6 en la tercera assistència de Bargalló.

LA DADA

26
títols
de copa atresora el Barça, des que es va estrenar, el 1953. Du deu finals seguides i s’ha endut set dels vuit últims títols.
Treballes tot l’any perquè les coses et surtin en aquests tipus de partits, i avui hem tingut l’encert
Edu Castro
TÈCNIC DEL BARÇA
Necessitàvem fer un partit molt bo per guanyar un equip que juga amb un concepte diferent i hem completat un partit esplèndid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)