Copa

Pau Bargalló

JUGADOR DEL BARÇA i MVP DE LA COPA 2024

“Tenim una final dijous a Lisboa”

“Ha estat un goig jugar a Calafell amb tant de públic”

“Necessitem la nostra millor versió contra l’Sporting”

Pau Bargalló (Sant Sadurní, 1994) va ser designat per tercera vegada MVP de la final de la copa (2107, 2022 i 2024). La seva incidència en la direcció del joc en els tres partits del Barça va ser molt alta i passa un dels millors moments de la seva carrera, amb una qualitat tècnica fora de sèrie i dots de lideratge molt accentuats. Amb 3 gols i 4 assistències, ha estat el jugador més determinant a Calafell 2024. Ara, però, ja té al cap la lliga europea, el gran repte blaugrana del curs.

Tant vostè com l’equip en general han jugat una final de copa rodona contra el Sant Just, que hi arribava amb molta efervescència.
Sí, sabíem el partit que havíem de fer si volíem endur-nos la final. El Sant Just va tenir molt mèrit eliminant tot un Calafell a casa seva en les semifinals i sabíem que havíem de sortir amb el plantejament que hem fet, i ho hem portat a la perfecció. Ha estat un partidàs de tot l’equip que ens serveix per aixecar el títol.
La semifinal contra el Voltregà (3-2) va ser el duel més complicat de la copa i el títol, de fet, es va començar a guanyar en aquest duel.
Jo crec que els tres partits han estat difícils. Sí que és cert que el més ajustat va ser el del Voltregà, que va omplir el pavelló amb la penya Sac-i-Ganxo i ens va posar les coses molt difícils. Considero que va ser un partit dels que fan afició.
Deu ser una de les copes que deu recordar amb més públic, amb el pavelló pràcticament ple en tots els partits.
Sí, joc crec que sí. A Calafell es respira hoquei sobre patins i tots els equips, a més, han portat molta gent a la copa. Ha estat un goig jugar a Calafell i ho hem gaudit nosaltres molt a la pista. Esperem que la gent que hagi vingut també ho hagi disfrutat tant.
Arriben, per tant, de manera immillorable als quarts de final de la lliga europea que arrenquen dijous a Lisboa, a la pista de l’Sporting, en una eliminatòria d’anada i tornada.
El mateix dilluns, quan ens vam despertar, ja vam haver de pensar en el partit, perquè això no s’atura. Tenim una final dijous a Lisboa. És un partit dificilíssim i veig l’equip preparat, però no ens podem despistar.
Subcampió de la lliga portuguesa i ara tercer en la competició. Quin estil de joc té l’Sporting?
És molt bon equip. Els equips dirigits per l’Alejandro Domínguez sempre pressionen a tota la pista i et plantegen molts duels d’un contra un. Serà un partit molt físic i haurem de treure la nostra millor versió si volem sortir amb un resultat positiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)