Futbol sala

L’últim obstacle per a la glòria

Futbol sala. Després d’una semifinal agònica, el Barça aspira a la seva tercera corona de la UEFA Futsal Champions League contra un vell conegut, El Pozo Múrcia (20 h, per E3 i Barça TV)

El Barça se’n va anar a dormir divendres amb l’adrenalina pels núvols i ahir es va llevar amb una dolça ressaca, conscient que ja és més a prop de la somiada copa de la UEFA Futsal Champions League, la tercera en el palmarès blaugrana. L’últim obstacle per al màxim guardó serà El Pozo Múrcia (20 h, per E3 i Barça TV), un rival àmpliament conegut. El partit del Palau Blaugrana es tornarà a jugar a porta tancada, però els jugadors de ben segur que notaran l’escalf dels seus aficionats més fidels, els Dracs, que ja es van deixar veure abans de la semifinal contra el KPRF (l’equip del Partit Comunista rus). A més del títol, la victòria té un premi extra, ja que dona el bitllet per a la pròxima edició de la competició, que el conjunt barceloní no es va poder assegurar en la lliga.

El partit contra el campió rus, resolt després d’una pròrroga i els penals, va provocar un enorme desgast en l’equip blaugrana. L’entrenador, Andreu Plaza, no creu que els passi factura, però no amaga que el plantejament d’avui serà diferent, amb més rotacions. En tot cas, té clar que els partits contra El Pozo sempre són molt igualats. “És un equip molt combatiu, amb molt esperit i molta fe, i sobretot amb arguments”, sentencia el tècnic gironí. Sergio Lozano, protagonista en la semifinal pel gol inaugural i el penal definitiu, és l’únic jugador de la plantilla que ha aixecat els dos títols europeus amb el Barça: Lleida 2012 i Bakú 2014. I sospira per aixecar un tercer. “Fa molt temps que somio amb aquest partit”, admet. Finalista el 2008, El Pozo Múrcia aspira al primer ceptre continental. “El Barça és superior perquè et pot guanyar encara que tingui un mal dia, però nosaltres hem guanyat una verticalitat que ens pot ajudar molt en aquestes cites”, avisa el tècnic argentí Diego Giustozzi.

EL PROTAGONISTA

És un rival perfectament conegut i a hores d’ara difícilment ens sorprendrem els uns als altres
Andreu Plaza
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)