El Bordils guanya el primer partit del curs a La Verneda (27-30)

Handbol.

Primera victòria de la temporada per al Bordils, en el primer partit de l’any a la pista de l’Adrianenc, pendent de la setena jornada i que és penúltim de la lliga ara amb tres punts més que els bordilencs.

Pol Rodoreda amb la defensa local mal posicionada després de marcar ha fet el 4-2 i el 5-3 amb què el Bordils evitava que els locals consolidessin la diferència de tres. Ferer i Montes començaven a trobar el gol en estàtic (6-5) i dues aturades de Mach i la primera exclusió local permetien Palahí empatar a 6.

Moreno al minut 19 ha donat el primer avantatge visitant des de l’extrem (8-9) i, al contraatac, obligava Rueda a demanar temps mort (9-11) perquè els locals no podien superar la defensa del Bordils.

Palahí ha donat una màxima de tres en transició (13-16) al Bordils, que arribaria a tenir-ne dues de quatre amb gols de Rodoreda que l’Adrianenc escurçava des dels 7 metres dos cops, el segon amb el temps esgotat (15-18 descans).

Els set metres

El segon gol local de la segona meitat també ha estat de penal, després que Palahí marqués (15-19) i fos exclòs en defensa. És clar que Fornès ha desaprofitat un penal i l’Adrianenc ha empatat després a 19. Sí ha marcat Pep Reixach des dels 7 metres, per empatar a 20 i trencar un 5-0 en l’inici d’una superioritat en què Montes i Mach a la porteria deixaven el 20-21 al marcador.

Palahí, Ferrer i Oliver han tornat a ampliar el marge i, Carles Pou al contraatac, recuperava la màxima de 4 (21-25) abans que Ferrer fos exclòs a 14 minuts pel final.

Pau Campos ha demanat temps mort a 8 minuts per acabar un atac amb 24-26. Una exclusió local i Palahí a la jugada posterior aplanaven el camí (24-27) però Masó també era exclòs i ja amb igualtat era Montes el que en estàtic feia el 25-29 a 4:15 per acabar.

L’Adrianenc ha col·lapsat l’atac bordilenc i s’ha acostat però el doble error al contraatac amb 26-29 i una defensa gairebé home a home tota la pista ha permès Moreno sentenciar a un minut i després de temps mort de Pau Campos (26-30)