Ciclisme

El Massi-Tactic prepara la seva tercera temporada a Púbol

Ciclisme.

El Massi-Tactic UCI Women’s Team prepara des d’avui fins el diumenge de la setmana que ve la seva tercera temporada, al complex La Bruguera de Púbol. L’únic equip català a la màxima categoria internacional fa una preparació de deu dies durant els quals prepara la competició, que ha de començar el 7 de febrer amb la Volta a la Comunitat Valenciana. És el segon any que l’equip de Torroella de Montgrí s’hi concentra, amb l’objectiu que la dotzena de corredores, cinc de les quals acaben d’arribar, facin pinya.

La noruega Vita Heine, l’eslovena Spela Kern, l’holandesa Maaike Coljé, la britànica Emma Grant i la canadenca Olivia Baril són les cares noves del Massi-Tactic, que segueix comptant amb la canadenca Gabrielle Pilote-Fortin, la paraguaiana Agua Marina Espinola, la tarragonina Mireia Benito, l’empordanesa Mireia Trias, l’osonenca Martina Moreno, la barcelonina Patri Ortega i la gaditana Belén López.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)