Ciclisme

La reVolta tornarà a Sant Cugat el 29 de maig

Sant Cugat del Vallès tornarà a ser aquest 2022 la seu de la reVolta, la prova femenina de la Volta. Després de l’èxit de la cursa la darrera temporada, la tercera edició de la prova mantindrà el seu emplaçament permetent així consolidar el segell propi d’un esdeveniment que vol seguir guanyant lloc en l’elit del ciclisme femení.

La prova es disputarà el 29 de maig amb sortida i arribada a la ciutat vallesana segons ha confirmat el propi regidor d’Esport de Sant Cugat: “Des de l’Ajuntament estem molt satisfets de poder tornar a portar la reVolta a Sant Cugat. Una aposta per la feminització de l’esport i la visualització de les dones en el ciclisme, un esport que necessita aquesta visualització a nivell d’alta competició”.

El president de la Volta a Catalunya, Rubèn Peris, també manté el compromís de reforça la cursa:”Per nosaltres és molt important reforçar aquest compromís amb el ciclisme femení i tenim amb Sant Cugat un company de viatge ideal per consolidar la identitat pròpia de la reVolta. Treballarem perquè la prova tingui una participació molt destacada i puguem tornar a viure d’un gran dia de ciclisme, repetint l’èxit de l’any passat”.

En l’edició del 2021 van ser-hi presents més d’una dotzena d’equips, incloent-hi representació de la primera divisió mundial, l’UCI Women’s World Team, gràcies a la participació del Movistar, a qui van acompanyar diversos equips de categoria internacional UCI liderats per l’equip català Massi Tactic.

La vencedora d’aquesta 3ª reVolta prendrà el relleu de la nord-americana Lauren Stephens, que va guanyar la primera edició celebrada l’any 2018 coincidint amb la darrera etapa de la Volta a Catalunya masculina en el circuit de Montjuïc de Barcelona, mentre que en el darrer 2021 la cursa guanyava entitat pròpia amb la seva celebració a Sant Cugat del Vallès el darrer cap de setmana de maig, amb la noruega Katrine Aalerud (Movistar) com a vencedora.

D’aquesta manera, la Volta es consolida entre les grans curses del calendari internacional que també organitzen una prova femenina, com el Tour i la Vuelta i cada cop més grans organitzadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)