Surf de neu

“Estic en el meu millor moment”

Queralt Castellet és molt conscient que per la seva trajectòria i els resultats d’aquesta temporada és una de les aspirants a medalla en la prova de half-pipe, que aquesta matinada passada ha disputat la qualificació i que demà té la final (02.30 h). La sabadellenca de 32 anys arriba als seus cinquens Jocs Olímpics en un gran moment de forma, com va reconèixer ella mateixa: “Crec que estic en el meu millor moment. Esportivament em trobo superbé en la taula, i disfrutant cada dia que puc estar a la muntanya.” Queralt Castellet va explicar que ha fet uns bons entrenaments i va dir que en la seva prova hi ha moltes aspirants al podi: “Ja no hi ha un Top 3, sinó un Top 10 o un Top 12 de riders amb opcions de medalla”, entre les quals destaca les japoneses, les xineses i la nord-americana Chloe Kim, de 21 anys i actual campiona olímpica. En les seves quatre participacions olímpiques el millor resultat va ser la setena posició el 2018 a Pyeongchang. La catalana va ser tercera en dues proves de la copa del món d’aquesta temporada, i segona en els X-Games un parell de setmanes abans dels Jocs.

El tobogan

Ander Mirambell continua al voltant de la vintena posició en els entrenaments del tobogan. En els d’ahir va ser 24è i 21è. L’egarenc afrontarà dijous a la matinada les dues primeres baixades i l’endemà es disputaran les altres dues.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)