Més esport

Ander Mirambell diu que estar en el Top 20 en el tobogan a Pequín serà un gran resultat

Disputarà la primera baixada aquesta propera matinada (2.30 h) i serà el primer dels 25 participants en sortir

Ander Mirambell iniciarà la seva quarta participació olímpica en la prova de tobogan aquesta propera (2,30 h) i tindrà l’honor de ser el primer dels 25 participants en prendre la sortida en la primera màniga. El pilot català ha manifestat en la roda de prèvia organitzada pel Comitè Olímpic Espanyol que: “Fer un Top 20 seria un grandíssim resultat i estar en la quarta màniga seria com una medalla”. Aquesta propera matinada es disputaran dues mànigues (2.30 h i 4 h, hora catalana), i el divendres 11 se’n faran dues més al migdia a Catalunya (13.20 h i 14.55 h).

“L’objectiu és millorar qualsevol altres Jocs” ha explicat Ander Mirambell, i ha dit que “la regularitat serà la clau”. En les seves anteriors tres participacions olímpiques no va poder estar entre els 20 millors. En el seu debut l’any 2010 a Vancouver va ocupar la 24a posició, i a Sotxi al 2014 va ser el 26è. El seu millor resultat va ser la 23a plaça en els Jocs de Pyeongchang al 2018.

Les sis baixades d’entrenaments han finalitzat avui i el pilot català ha explicat que ha anat de menys a més i que amb els temps que s’han fet ha pogut comprovar que: “Excepte els cinc o sis millors, poden passar moltes coses, encara que no seria realista parlar d’aconseguir un diploma olímpic”. En els entrenaments d’avui Ander Mirambell ha fet el seu millor registre d’1:02.41, i menys en aquest darrer dia en que forces pilots no han fet la baixada, ha sigut l’onzè de tretze, sempre ha estat voltant la vintena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)