Surf de neu

Queralt Castellet passa a la final de ‘halfpipe’ amb la quarta puntuació

La sabadellenca ha aconseguit 78,75 punts i lluitarà per les medalles

Queralt Castellet ha complert el seu primer objectiu en els Jocs de Pequín i s’ha classificat per la final de halfpipe amb la quarta puntuació de les vint-i-dues participants. La sabadellenca ha aconseguit 78.75 punts en la primera baixada pel tub i s’ha situat en la seva quarta final olímpica en cinc participacions. La rider catalana ha obtingut 49.50 punts en la segona ronda, que no han comptat ja que només ho fa la millor nota. Queralt Castellet, de 32 anys, ha explicat després de la seva actuació: “L’objectiu avui era entrar entre les dotze i hem planejat una ronda per això. En la final ho donaré tot.”

La primera posició en la qualificació ha sigut per la nord-americana Chloe Kim, de 21 anys i actual campiona olímpica, que ha fet 87.75 punts. També han quedat per davant de la sabadellenca en aquesta qualificació la japonesa Mitsuki Ono (83.75) i la xinesa Xuetong Cai (83.25). Les germanes Sena (75.75) i Ruki Tomita (74.25), del Japó, han acabat cinquena i sisena respectivament.

La final serà aquesta propera matinada a les 2h30 hora catalana. Serà la quarta final olímpica per Queralt Castellet i buscarà la seva primera medalla. L’any 2018 a PyeongChang va finalitzar setena, mentre que al 2014 a Sotxi va acabar onzena i al 2010 a Vancouver va ser dotzena sense poder disputar la final per una forta caiguda en el darrer entrenament. En el seu debut olímpic l’any 2006 a Torí va ser 26a i no va entrar en la final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)