Esquí

Salarich obre la porta de les finals

Esquí alpí. L’esquiador de Malla signa el 24è lloc en l’eslàlom de Flachau i es guanya la plaça entre els 25 millors de la copa del món, que la setmana vinent competiran a l’estació de Méribel

L’osonenc Quim Salarich va ocupar el 24è lloc en l’eslàlom de Flachau (Àustria) i va segellar una altra fita en la seva carrera esportiva amb la classificació per a les finals de la copa del món, que es disputen del 18 al 20 de març a Méribel (França) i estan restringides als 25 millors de l’especialitat. Amb aquest resultat, l’esquiador de Malla figura en 23è lloc en la general del campionat, amb 107 punts. Salarich va fer una primera mànega espectacular (10è), però en la segona va patir de valent. Va tenir problemes des del primer parcial, va estar més d’un cop a punt de saltar-se una de les portes del traçat, però va ser capaç de salvar els mobles per arribar fins a la meta. Amb un registre total d’1:55:06, l’olímpic català va cedir 2.55 respecte al jove noruec Atle Lie McGrath, que va signar el primer triomf en la copa del món. En la general, continuen al capdavant els també noruecs Henrik Kristoffersen (371) i Lucas Braathen (323).