Waterpolo

Iñaki Aguilar penjarà el casquet a final de temporada

Waterpolo. El porter internacional va rebre un homenatge abans de la semifinal de lliga entre el CN Barcelona i el CN Sabadell

La prèvia de la semifinal entre el CN Barcelona i l’Astralpool CN Sabadell (12-7) va tenir un protagonista destacat, el porter internacional Iñaki Aguilar (Barcelona, 1983), que penjarà el casquet quan acabi la temporada. El president del CN Barcelona, Bernat Antràs, i el vocal de la junta directiva Joan Valls van lliurar una placa d’homenatge a tota una institució del waterpolo català i estatal, participant en tres Jocs Olímpics, subcampió mundial a Roma el 2009, medalla de bronze a Melbourne el 2007, i en l’europeu de Belgrad el 2006, entre moltes altres distincions. En la seva primera etapa al CNB, Aguilar va guanyar la copa LEN (2004), a més de tres lligues (2002, 2004 i 2005) i tres copes del Rei (1999, 2002 i 2003), i posteriorment va ser un dels principals artífexs del procés de creixement del CN Terrassa.

Psicòleg de formació, Aguilar ja va fer un pas al costat quan va tancar la seva etapa al CN Terrassa (2020) i aquests dos últims cursos ha assumit el rol de segon porter del club cenebista, primer al costat d’Unai Aguirre i aquest curs compartint posició amb Mario Lloret. En tot cas, el porter barceloní tindrà pel cap baix encara dues cites més a la piscina: avui a la Finetworks Aquatics de Can Llong del CN Sabadell (20 h) i diumenge, si calgués un tercer partit de semifinals (13.30 h), un altre cop a la Nova Escullera. Amb vista a la final, l’Atlètic Barceloneta ja espera rival des de la setmana passada, després d’haver superat en els dos partits el Terrassa (14-7 i 6-9).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)