Waterpolo

El stm CN Mataró, primer finalista de lliga

El conjunt maresmenc s’ha imposat amb autoritat al CN Terrassa a domicili (8-14)

El stm CN Mataró s’ha convertit en el primer finalista de lliga després de vèncer amb autoritat el CN Terrassa a domicili per 8-14 (1-2, 3-4, 2-3 i 3-5). Amb la lliçó ben apresa del primer assalt –havia encaixat un parcial de 0-3 d’entrada–, l’equip de Dani Ballart ha pres la iniciativa des del primer moment i ha fet valer la seva solidesa defensiva i efectivitat en atac. En el conjunt terrassenc ha brillat Judith Panicello, amb cinc gols, però no ha estat suficient per contrarestar el potencial maresmenc, amb els gols molt més repartits: Espar (3), que divendres havia estat escollida la millor esportista del 2021 en la Nit de l’Esport de Mataró, Markoch (3), Sevenich (2), Van de Kraats (2), Morell, Gual, Cambray i Bertran. Pel CN Terrassa també han anotat Paula Camus, Bea Ortíz i Pili Peña.

El primer quart ha acabat amb un ajustat parcial d’1-2 per a les maresmenques gràcies a la connexió neerlandesa, amb gols de Simone van de Kraats i Vivian Sevenich. La diana local ha anat a càrrec Judith Panicello, en superioritat. En el segon quart, les jugadores de l’arc mataroní han ajustat el punt de mira i amb les dianes d’Anni Espar (2) i Bella Markoch han obert forat en el resultat amb un inquietat 2-6. Les locals han reaccionat i un contraatac de Panicello i un gol de Bea Ortíz en superioritat a l’últim instant han retallat diferències abans del descans (4-6).

En la segona meitat, el CN Mataró ha continuat marcant el ritme de joc i mantenint a ratlla el seu rival. Sòlid en defensa i amb bones intervencions de Maria Elena Sánchez sota els pals, ha arribat a l’últim quart amb 4 gols de renda després d’un altre parcial favorable de 2-3 (5-9). Amb Panicello com a protagonista, el Terrassa ha tingut un tímida reacció (7-10), però el CN Mataró no estava disposat a fer cap més concessió i ha sentenciat el passi a la final amb un últim parcial de 3-5. Tot i la derrota, l’equip terrassenc ha estat acomiadat amb una gran ovació en una campanya històrica, en què ha fet el seu debut en les competicions europees.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)