Tennis

Ruud (2), Norrie (4) i Schwartzman (6), a vuitens en l’estrena a Barcelona

ACTUALITZACIÓ. Els tres jugadors de més graduació que han debutat avui en els setzens del Barcelona Open Banc Sabadell han segellat el seu passi a vuitens amb diferents grau de patiment. El noruec Casper Ruud (2) i l’argentí Diego Schwartzman (6) han passat fluix, mentre que el britànic Cameron Norrie (4) ha tingut una feinada.

Ruud, finalista a Miami contra Carlos Alcaraz i número 7 del món, ha tingut un debut plàcid davant del nord-americà de 20 anys Brandon Nakashima (81è) i l’ha derrotat per 6-3 i 6-2 en una hora i 28 minuts. Ruud va jugar a Barcelona per primera vegada el 2017. Va guanyar un partit del quadre procedent de la prèvia abans de caure en la segona eliminatòria contra el català Albert Ramos. Ara, espera rival en els vuitens, en els qual espera millorar la seva actuació a Montecarlo, torneig en què va caure en aquesta eliminatòria davant del búlgar Grigor Dimitrov. Nakashima ha igualat un break en contra en el primer acte (2-2), però Ruud ha posat la directa i he enllestit sense contemplacions.

També ha vençut sense complicacions l’argentí Diego Schwartzman (6), que ha eliminat el nord-americà MacKenzie McDonald (51è) per 6-2 i 6-2 i que se les haurà amb l’italià Lorenzo Musetti (68è), el botxí del primer cap de sèrie eliminat, el britànic Daniel Evans (12): 6-4 i 7-6 (8). El transalpí es va fer un nom quan va tenir contra les cordes Novak Djokovic a Roland Garros, però estava immers en una crisi de resultats i mira de rellançar-se a Barcelona.

En el darrer torn de la central ha entrat en acció el britànic Cameron Norrie (4), que s’ha desfet amb penes i treballs del bielorús procedent de la prèvia Egor Gerasimov (155è) per 5-7, 6-4 i 6-4 en dues hores i 37 minuts. L’altre cap de sèrie que ha progressat és l’italià Lorenzo Sonego (11), que ha vençut el suec Elyas Imer per 6-4 i 6-2.

Al matí, el valencià de 24 anys Carlos Taberner (94è de l’ATP) ha donat la primera sorpresa de la segona jornada superant per un contundent 6-3 i 6-0 en només 66 minuts el nord-americà de 21 anys Sebastian Korda (37è). El fill del mític jugador txec Peter Korda havia derrotat el murcià Carlos Alcaraz a Montecarlo i era un dels atractius del torneig. Taberner estableix un nou sostre en el circuit perquè mai abans no havia guanyat un top 40. En el segon partit de la central, el veterà de 40 anys Feli López ha perdut per 6-0 i 6-1 davant del finlandès Emil Ruusuvuori (73è). El tennista de Toledo ha tingut molèsties en el peu esquerra i ha perdut el seu 21è partit en el torneig en la seva 21a participació. També atresora 21 victòries.

Thiem, retorn amarg

A Belgrad, l’austríac Dominic Thiem (54è), campió a Barcelona el 2019, ha tingut un retorn amarg després de deu mesos allunyat de les pistes per culpa d’una lesió i ha perdut contra l’australià John Millman (80è) per 6-3, 3-6 i 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)