Tennis

Badosa es retira per problemes físics

Tennis. Roland Garros. La primera cap de sèrie, Swiatek, i el segon favorit, Medvédev, passen a vuitens

Els problemes físics al genoll dret van obligar Paula Badosa a abandonar en la tercera eliminatòria de Roland Garros. L’empordanesa, tercera cap de sèrie, estava jugant contra la russa Veronika Kudermetova (29) i després d’una hora i vuit minuts de partit i amb un 3-6 i 1-2 en el marcador va decidir abandonar. En els dos anteriors enfrontaments d’aquest curs, Paula Badosa havia guanyat amb autoritat la russa.

La jugadora de Begur es va situar amb un 2-0, però després va cedir cinc jocs de manera consecutiva (2-5) i va demanar assistència medica. La fisioterapeuta va treballar en el seu genoll dret i la catalana va tornar a la pista i va perdre el primer set per 3-6. En la segona mànega va guanyar el primer joc, i després de perdre els dos següents va dir prou.

La primera favorita del quadre femení, la polonesa Iga Swiatek, es va classificar per als vuitens de final al derrotar per 6-3 i 7-5 la jugadora de Montenegro Danka Kovinik, 95a del rànquing mundial, en una hora i mitja. La propera rivals de Swiatek serà la xinesa Qinwen Zheng, 74 jugador del rànquing que va superar la francesa Alizé Cornet per 6-0, 3-0 i abandonament.

Caps de sèrie, endavant

Daniïl Medvédev, segon cap de sèrie del quadre masculí, i Stefanos Tsitsipas, el quart, es van classificar per als vuitens de final després de mostrar una clara superioritat en els seus partits. El jugador rus es va desfer del serbi Miomir Kecmanovic, 28 cap de sèrie, per 6-2, 6-1 i 6-2 en 1h48, en un partit en què es va retrobar amb el seu bon joc. El grec va derrotar per 6-2, 6-2 i 6-1 en 1h32 el suec Mikael Ymer, 95è jugador mundial. Stefanos Tsitsipas, finalista l’any passat, no va permetre que el seu rival tingués ni una sola oportunitat d’aconseguir un break.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)