Handbol

Aleix Gómez i Dika Mem, en el set ideal de la Champions

Els jugadors del Barça Aleix Gómez (extrem dret) i Dika Mem (lateral dret) formen part del set ideal de la lliga de Campions que s’ha fet públic aquest matí, el dia abans de l’inici de la final a quatre al Lanxess Arena de Colònia. Completen el grup d’escollits el porter Niklas Landin (Kiel), rival de demà dels blaugrana en la segona semifinal de Colònia (18 h per Esport 3), el futur extrem esquerre del Barça Hampus Wanne (Flensburg), el lataral esquerre Petar Nenadic (Veszprém), el central Kentin Mahé (Veszprém) i el pivot Kamil Syprzak (París Saint-Germain). També s’ha reconegut a Hendrik Pekeler (Kiel), com a millor defensor, tot i que no podrà jugar a Colònia perquè es va trencar el tendó d’Aquil·les, Tobias Grondahl (Elverum), com a millor jugador jove, i Talant Duixebàev (Kielce), com a millor entrenador.

Per part blaugrana, també figuraven entre els nominats Gonzalo Pérez de Vargas (porter), Thiagus Petrus (defensor), Domen Makuc (millor jove) i Carlos Ortega (millor entrenador), tot i que al final s’han quedat sense premi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)