Handbol

Colònia serà la seu de la final a quatre de la Champions fins al 2026

L’EHF ha signat un acord amb la ciutat alemanya, els responsables del Lanxess Arena i l’estat de Renània del Nord-Westfàlia per ampliar dos anys més la concessió de l’organització de la fase final europea

La Federació Europea d’Handbol (EHF) ha signat un acord amb la ciutat de Colònia, els responsables del Lanxess Arena i l’estat federal de Renània del Nord-Westfàlia perquè es mantingui aquesta seu per a la final a quatre de la Champions per dues temporades més, del 2024 al 2026. El Lanxess Arena de Colònia, amb capacitat per a 19.750 espectadors, és ininterrompudament l’escenari d’aquesta fase final europea des del 2010. “S’ha demostrat que Colònia és una molt bona ubicació per a la final a quatre. Ens sentim molt ben tractats, i l’entorn de la ciutat i el pavelló ofereixen un ambient perfecte”m ha assegurat Michael Wiederer, president de l’EHF.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)