Natació

Jessica Vall, a les semifinals de 100 m braça de l’europeu

Dotzena amb 1:08.00, havia estat inicialment desqualificada, però finalment ha estat admesa després de la reclamació de la federació espanyola

Amb suspens, però la barcelonina Jessica Vall (CN Sant Andreu) serà a les semifinals de 100 m braça de l’europeu de Roma d’aquesta tarda (18.24 h). Quarta de l’última sèrie i dotzena en el sumari global (1:08.00), Vall ha estat inicialment desqualificada per una doble puntada de papallona en el viratge, però després d’una reclamació de la federació espanyola ha estat novament requalificada. Acabada la prova la nedadora catalana no era conscient d’haver comès cap irregularitat i per aquest motiu la federació espanyola ha presentat reclamació, que finalment ha donat resultat. Els quatre millors registres han estat per a les representants italianes, però com marca la normativa només les dues millors per federació, Benedetta Pilato (1:05.77) i Lisa Angliolini (1:06.00), podran competir en les semifinals.

Abans de les sèries de 100 m braça, s’ha disputat les eliminatòries de 100 m lliure, en què el tarragoní Carles Coll (CN Sabadell) ha rebaixat la seva marca personal (49.29 amb el 21è lloc) i s’ha quedat a 7 centèsimes d’accedir a les semifinals. La gran sensació per a la delegació espanyola, però, ha estat l’aragonès Luis Domínguez, que amb 48.98 ha trencat la barrera dels 49 segons i ha superat el rècord estatal de Sergio de Celis (49.07). Precisament, el nedador mallorquí del CN Sabadell ha estat 22è (49.34) i amb el barceloní del CN Terrassa Mario Mollà (33è amb 49.90) obren bones expectatives amb vista al relleu espanyol de 4x100 m. El millor registre de les sèries ha estat per al prodigi romanès de 17 anys David Popovici, que ha establert un nou rècord dels campionats (47.20).

En les sèries de 200 m esquena, el nedador murcià del CN Sabadell Diego Mira ha estat dinovè (2:01.06) i figura com a primer reserva amb vista a les semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)