Handbol

Presentació il·lusionadora

Handbol. El KH-7 venç l’Elx amb una gran defensa (20-18) i el Fraikin cau per la mínima contra el Nimes (32-33) en el trofeu de Granollers

El trofeu Ciutat de Granollers, en plena festa major, va servir per presentar en societat els dos projectes més il·lusionadors del BM Granollers. La posada en escena va complir les expectatives. Tant per la victòria convincent de l’equip de Dolo Martín (20-18) contra l’Elx, un conjunt que aquest curs jugarà competició europea, com per la derrota per la mínima dels d’Antonio Rama contra el Nimes (32-33), amb molt de protagonisme dels joves del planter a causa de les nombroses baixes.

El KH-7 BM Granollers, amb molt més ritme, va brillar en defensa contra un equip que fa tot just quatre dies l’havia golejat (36-23). La millor notícia per al Fraikin BM Granollers va ser comprovar que en el planter hi ha fons d’armari en una temporada que, amb la lliga europea a l’horitzó, es preveu llarga i dura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)