El Fraikin cau per la mínima contra el Nimes (32-33) en el trofeu Ciutat de Granollers

Els joves del planter han tingut molt protagonisme

El Fraikin BM Granollers ha perdut per la mínima contra el Nimes (32-33) en un trofeu Ciutat de Granollers amb molt de protagonisme dels joves del planter, que de ben segur també hauran d’aportar en una temporada amb molts fronts oberts amb la participació en la Lliga europea. Abans de començar el partit ja s’ha fet un reconeixement als jugadors del primer equip, i del planter que aquest estiu han triomfat tant en els Jocs Mediterranis com en els campionats internacionals de júniors i juvenils.

Amb les baixes dels esquerrans David Roca i Yusuf Faruk, Jan Gurri s’ha tornat a col·locar com a lateral dret. El Nimes ha pres la iniciativa gràcies a les bones intervencions de Baznik sota els pals i els gols de l’extrem egipci Sanad. En tot cas, les diferències eren mínimes i l’efectivitat d’Esteban Salinas des dels 6 metres i els atacs amb 7 jugadors han permès que el Granollers restablís l’equilibri (10-10). Amb diverses baixes, Antonio Rama ha hagut de donar minuts de joc a molts joves del planter com ara Gerard Domingo, Josep Ernest Armengol, Víctor Romero o Biel Valera. El parcial de la primera part ha estat per al Nimes, per un ajustat 14-15 després d’un gol d’Ahmed Hesham als últims segons.

En la segona part, Rama ha continuat confiant amb els joves, com Pau Panitti sota els pals, a més de Ferran Castillo (3 gols) i Guillem Vega en un partit que per moments s’ha convertit en un intercanvi de gols. La tornada de Rangel Luan ha donat un impuls a l’equip vallesà, que per primer cop després de l’1-0 inicial ha pres el comandament (29-27). En aquesta fase del partit també ha brillat Adrià Martínez, infal·lible des del punt de penal, amb 6 gols de 6 intents. Tot i tractar-se d’un amistós, Ljubomir Vranjes no volia que el partit se li escapés de les mans i ha demanat temps mort per intentar redreçar el rumb. El Nimes ha respost (29-29), però Rama ha replicat amb un altre temps mort per intentar aturar la reacció gal·la. Tot i la determinació de Joan Amigó (3 gols en el tram final),el porter eslovè Joze Baznik (15 aturades) ha tornat a aparèixer en el moment decisiu i ha estat clau perquè el conjunt francès, sisè en l’última edició de la Starligue, s’hagi emportat el triomf per un ajustat 32-33.