El Mediterrani i el Terrassa inicien amb derrota la fase de qualificació de l’Euro Cup

Els barcelonins perden per 9-6 contra el Trieste italià i els egarencs per 11-7 enfront el Honved hongarès

El CE Mediterrani i el CN Terrassa han iniciat amb derrota la primera fase de qualificació de l’Euro Cup. El conjunt barceloní, que juga a la seva piscina dins del D ha estat superat pel Trieste Pallanuoto italià per 9-6 (2-2, 3-2, 2-0 i 2-2), mentre que el conjunt egarenc està en el grup C que es disputa a Kranj (Eslovènia), ha perdut per 11-7 (3-1, 2-1, 3-2 i 3-3) contra el Honved Budapest hongarès.

El Mediterrani ha plantat cara al seu rival en la primera meitat i fins i tot s’ha posat per davant d’un gol en dues ocasions, però al arribat al descans amb un 5-4 en contra. En el tercer període no ha marcat cap gol i els italians s’han escapat en el marcador, i en els darrers vuit minuts han ampliat la diferència.

El Terrassa ha anat sempre per darrera en el marcador i al descans perdia per 5-2. El conjunt hongarès ha arribat a tenir sis gols d’avantatge en el darrer quart (10-4), i en els darrers minuts els egarencs s’han apropat en el marcador amb tres gols consecutius. Pel Terrassa Ricard Alarcón i Victor Flores han marcar dos gols cada un. Demà el conjunt egarenc tindrà doble partit. A les 11 h s’enfrontarà a l’amfitrió, el Triglav Kranj eslovè, i a les 17 h al Valis serbi.