Waterpolo

El CE Mediterrani sobreviu en un final agònic contra l’Apollon Smyrnis (9-10)

Un gol de Marc Torres a 50 segons del final i l’aturada d’Òscar Matarredona donen el triomf a l’equip de Sants, que manté les aspiracions de continuar endavant en l’Euro Cup

Un gol de Marc Torres a 50 segons del final i una gran aturada d’Òscar Matarredona a l’últim instant han acabat segellant la victòria del CE Mediterrani contra l’Apollon Smyrnis (9-10) en la segona jornada de la fase de qualificació de l’Euro Cup i que manté ben vives les aspiracions del conjunt de Sants d’accedir a la fase següent. Els golejadors locals han estat: Pau Linares (2), Jan Pérez (2), Pol Prat (2), Álvaro Garcia (1), Marc Roca (1) i Marc Torres (1). L’equip de Jahzeel Martínez tindrà demà doble sessió, al migdia contra el Kosice (12.50 h), la ventafocs del grup, i al vespre contra el Zuglo (20.50 h), el líder.

Després de dos primers quarts anivellats (3-3 i 1-1), el Medi ha posat una marxa més en la represa, amb bones defenses en les inferioritats i amb mobilitat en atac (5-8). Goniotakis ha escurçat el resultat a 23 segons per al final del tercer període, però Pau Linares, lliure de marca, ha tornat a eixamplar la renda (6-9) ja en el quart definitiu. L’equip hel·lè ha reaccionat i ha igualat el resultat a 1:29 pel final en moments de nervis i màxima tensió pels locals. Però una contrafalta grega ha propiciat el gol de Torres i el triomf local després de la gran aturada de Matarredona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)