L’Atlètic Barceloneta arrenca amb força a Europa

Waterpolo. Se sobreposa a un 4-2 inicial i venç amb autoritat a la piscina del Dinamo Tbilisi en la primera jornada del grup A de la lliga de campions

D. Tbilisi 8 Atl. Barceloneta 14

DINAMO TBILISI:Gyapjas, Kiriakidi (1), Akhvlediani, Dzikhtsiarenka (2), Tkeshelashvili, Vlahovic, Jakhaia (1), Saric (1), Kikaleishvili, Meskhi (1), Malyshau, Pjesicav (2) i Gvetazde.ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre, Famera (1), Matkovic (1), Munárriz (2), Paul (3), Larumbe (1,1p), Pavillard (1), Fernández, Tahull (1), Perrone (4,1 p.), Biel, Bustos i Porte.PARCIALS:4-2, 2-6, 1-4 i 1-2.ÀRBITRES:Koryzna (Polònia) i Duraskovic (Montenegro). Van excloure Vlahovic (25’), del Dinamo Tbilisi.

L’Atlètic Barceloneta va iniciar ahir amb pas ferm, tot i un inici de partit dubitatiu, el seu camí en el grup A de la fase de grups de la lliga de campions amb un triomf previsible a la piscina del Dinamo Tbilisi de Geòrgia per 8-14. L’equip d’Elvis Fatovic posa fil a l’agulla amb l’objectiu d’acabar la lligueta entre els quatre millors per accedir a la final a vuit. La millora defensiva des del segon quart va ser clau, ja que els mariners van encaixar tants gols (4) en els primers vuit minuts com en els 24 restants. El màxim golejador dels mariners va ser Felipe Perrone, que va marcar quatre gols en sis intents.

El conjunt català, que l’any passat va imposar-se de manera contundent en aquest mateix escenari (7-20) i hi va vèncer per 6-14 ara fa dues temporades –aquest curs, però, l’equip georgià s’ha reforçat–, va iniciar el partit amb incerteses i errors i va encaixar un 4-2 en el primer parcial que va fer saltar l’alarma. Els barcelonins, que acumulaven errors, només van tenir resposta amb un penal de Felipe Perrone i amb un gol llunyà de Nico Paul. La reacció, però, va ser ràpida i contundent, amb un 0-4 de parcial en el tram inicial del segon quart. Un gol de Felipe Perrone (4-5) va suposar el primer avantatge mariner (6-8 al final del segon quart). En el tercer quart, l’Atlètic Barceloneta va acabar de posar el peu al coll dels georgians amb un 1-4 (7-12). El darrer va ser menys prolífic: 1-2. En els últims dos minuts, Fatovic va fer debutar en Champions el porter suplent Nicholas Porter.