Handbol

Homenatge dels porters del Barça a Egurrola

Aitor Egurrola serà el gran protagonista diumenge al Palau Blaugrana, on li retiraran la samarreta després del partit de play-off entre el Barça i el PAS Alcoi. Tots els porters dels esports professionals del club han volgut participar en la promoció de l’homenatge posant-se la samarreta de l’esportista més llorejat de la història del FC Barcelona: 78 títols en 24 temporades.

Els porters Marc-André ter Stegen, Iñaki Peña i les porteres Sandra Paños, Cata Coll i Gemma Font s’han fotografiat amb la samarreta d’Aitor Egurrola i el dorsal ‘1’ que es penjarà al Palau Blaugrana. També han participat en la iniciativa els porters del Barça Atlètic Arnau Tenas, Nil Ruiz i Arnau Rafús, així com els companys de les porteries del Palau Blaugrana: Gonzalo Pérez de Vargas i Emil Nielsen (handbol), Dídac Plana i Miquel Feixas (futbol sala) i Sergi Fernández i Carles Grau (hoquei).

Sergi Fernández, que ha compartit porteria amb Egurrola entre el 2010 i el 2022, descriu Egurrola com “el millor capità que he tingut i una bellíssima persona”. L’entrenador Edu Castro també declarava que “el barcelonisme ha de ser conscient que, als mites, se’ls ha de recompensar com ho farà el club el dia 14”.

Després d’haver arribat al club el 1995, Egurrola va debutar amb el primer equip el 1998 i va estar 24 temporades al primer nivell. Al llarg de totes aquests cursos, va representar els valors del FC Barcelona amb tots els honors i va guanyar-se l’admiració del món de l’esport i, sobretot, dels apassionats a l’hoquei patins. És el jugador d’hoquei que ha aconseguit més lligues (21), més copes d’Europa (11), més continentals (11) i més copes del Rei (12).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)