L’Atlètic Barceloneta trenca la imbatibilitat del CN Sabadell (4-9) i enfila un nou títol de lliga

L’equip mariner ha marcat territori amb gran posada en escena en els dos primers quarts (1-5)

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha trencat la imbatibilitat de l’Astralpool CN Sabadell (4-9) i divendres, a la piscina de Sant Sebastià, tindrà una primera oportunitat per ampliar la seva hegemonia en la lliga. L’equip vallesà arribava al primer duel de la final després d’una trajectòria immaculada, amb 24 victòries consecutives (22 en la fase regular i els 2 dels quarts de final), però avui s’ha trobat amb la millor versió del conjunt mariner. Un parcial inicial d’1-5 ha penalitzat el conjunt sabadellenc, que tot i la reacció en el tercer quart (0-2, 1-3, 3-3 i 0-1) ja no ha tingut capacitat per remuntar. El navarrès Alberto Munárriz, amb quatre gols, ha estat un dels factors diferencials d’un partit en què els mariners han excel·lit en defensa.

Alberto Munárriz només ha necessitat 9 segons per deixar la seva targeta de presentació. Ha estat un miratge. Les defenses han marcat territori en el primer quart. L’Atlètic Barceloneta exercia una gran pressió i sinó apareixia Unai Aguirre, amb grans intervencions sota els pals. El CN Sabadell tenia molts problemes per veure porteria i l’equip mariner tornava a marcar gràcies a Munárriz en una primera acció de superioritat (0-2). Quim Colet reclamava més determinació als seus jugadors al final del primer quart, i a partir d’aquí ha forçat les primeres exclusions. De totes maneres, el conjunt local continuava bloquejat en atac i l’equip barceloní furgava en la ferida amb les dianes d’Unai Biel, Munárriz, la tercera, i Martin Famera (0-5). La sequera vallesana s’ha trencat al final del segon quart (15’), amb un gol de Fran Valera en superioritat. En tot cas, els d’Elvis Fatovic arribaven al descans llarg amb un contundent 1-5.

Munárriz continuava en estat de gràcia després de la represa (1-6). El CN Sabadell, amb l’aparició de Bernat Sanahuja, ha reaccionat, però els mariners responien a l’intercanvi de cops i arribaven al tram final amb un avantatge còmode de 4 gols (4-8). L’últim quart s’ha resolt amb un pírric 0-1, amb el segon penal executat per Marc Larumbe, que ha segellat el 4-9 definitiu.