Tennis

Granollers i Zeballos tornen a perdre la semifinal de París contra Dodig-Krajicek

Marcel Granollers i Horacio Zeballos (10) han perdut avui les semifinals del quadre de dobles de Roland Garros contra la parella formada pel croat Ivan Dodig i el nord-americà Austin Krajicek (4) per 6-3 i 7-6 (3) en 1h53. El català i l’argentí han malbarat set pilotes de trencament i es tornen a quedar com l’any passat a les portes de la final del torneig parisenc davant dels mateixos rivals, que posteriorment van caure en la final i que ara tindran una nova oportunitat.

Granollers i Zeballos han disposat de quatre pilotes de trencament en el primer set que no han pogut aprofitar, mentre que els seus rivals s’han aferrat a l’única que han tingut i han consumat el break. El servei ha estat un valor segur en el segon parcial fins que amb 5-6 a favor i en una fase espectacular, Granollers i Zeballos han tingut tres pilotes de set i de break que tampoc no han rendibilitzat. En el tie-break, els vigents subcampions, que han agafat aire, han estat superiors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)