Atletisme

Jaël Bestué brilla en la Lliga del Diamant d’Estocolm amb un tercer lloc en els 200 m

Esther Guerrero ocupa la desena posició en els 1.500 m sota un fort xàfec

La santcugatenca Jaël Bestué continua fent història en la velocitat catalana i avui ha segellat una meritòria tercera posició en els 200 m de la Lliga del Diamant d’Estocolm, al costat d’algunes de les millors velocistes mundials. Després d’una gran corba, la recordista catalana ha progressat fins a les primeres places per signar un gran registre de 22.59, a només 4 centèsimes de la seva plusmarca (22.54). La deixeble de Ricardo Diéguez ha quedat molt a prop de les dues britàniques, Daryll Neita (22.50) i Dina Asher-Smith (22.58), i ha superat a tot una referència de la prova com l’atleta de Costa d’Ivori Marie-Josée Ta Lou (22.70).

Esther Guerrero, desena en els 1.500 m

A l’inici del míting, la banyolina Esther Guerrero, amb un registre de 4:09.21, s’ha classificat en desè lloc en els 1.500 m de en una cursa molt condicionada pel for xàfec que queia a la capital sueca. A priori, el plantejament de les grans favorites era atacar el rècord del míting (3.57.64), però tot i la bona tasca de les llebres ja s’ha vist ben aviat que no estaven per la feina. El ritme s’ha alentit i Guerrero, que transitava per la dotzena posició, s’ha trobat un mur a l’hora de guanyar posicions. Ha passat onzena al toc de campana i en la recta final ha superat l’australiana Linden Hall. En la pugna per la victòria, l’etíop Freweyni Hailu (4:02.31) s’ha imposat a les seves compatriotes Dinbe Welteji (4:02.79) i Hirut Meshesha (4:03.01).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)