Tennis

Albert Ramos topa amb Hubert Hurkacz a Wimbledon

El polonès, cap de sèrie número 17, ha vençut per 6-1, 6-4 i 6-4

El mataroní Albert Ramos s’ha acomiadat de Wimbledon en el seu debut i torna a deixar el quadre masculí orfe de participació catalana. En deu participacions, el tennista maresmenc només ha pogut superar el primer sedàs a l’All England Club tres vegades. Avui el seu botxí ha estat el polonès Hubert Hurkacz (17), semifinalista el 2021 i molt més avesat als partits disputats sobre la catifa verda. Molt més efectiu amb el servei (15 aces), el polonès s’ha emportat la victòria en tres sets (6-1, 6-4 i 6-4) en 1h40 de joc. Hurkacz ha guanyat el primer parcial per la via ràpida (6-1) i en el segon n’ha tingut prou amb un trencament per encarrilar la victòria (6-4) abans de l’aturada de la jornada per l’aparició de la pluja. Després d’un parèntesi d’una hora llarga, el polonès ha rematat la feina amb un nou trencament en el tercer joc per segellar el partit amb un altre 6-4. Hurkacz té l’honor d’haver vençut a Roger Federer en el quarts de final de l’edició 2021, que a la llarga va suposar l’últim partit del geni de Basilea a Wimbledon. Federer serà homenatjat demà a la pista central abans del primer partit programat, en què jugarà Elena Rybakina, la vigent campiona.

Albert Ramos, formant parella amb el valencià Bernabé Zapata, també figura en el quadre de dobles i tindran com a primers rivals el colombià Nicolás Barrientos i el portuguès Nuno Borges.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)