Tennis

Badosa reapareixerà contra la nord-americana Riske a Wimbledon

Paula Badosa (34a de la WTA), que surt d’una lesió, una fractura vertebral, que li va impedir jugar a Roland Garros i que s’ha estat exercitant amb una faixa lumbar, s’ha inscrit finalment al quadre de Wimbledon, el tercer gran eslam del curs, i debutarà dimarts contra la nord-americana de 32 anys Alison Riske (140a de la WTA). Badosa va pel mateix cantó del quadre que Arina Sabalenka (2). L’altra catalana, Rebeka Masarova (69a), que dijous es va retirar en els quarts de Bad Homburg per una lesió en el genoll quan va patir una caiguda, debutarà contra l’egípcia Mayar Sherif (31a), recent campiona al WTA 125 de València derrotant Mariona Bassols en la final. La blanenca es va quedar a un sol triomf d’entrar al quadre principal de Wimbledon.

Els hipotètics quarts de final serien: Iga Swiatek (1)-Coco Gauff (7); Jessica Pegula (4)-Caroline Garcia (5); Elena Rybakina (3) –la defensora del títol–-Ons Jabeur (4) i Maria Sakkari (8)-Arina Sabalenka (2). La polonesa Swiatek és la cap de cartell i arriba amb l’embranzida d’haver guanyat el títol a Roland Garros.

Novak Djokovic, el set cops campió i màxim favorit a l’herba de l’All England Club després d’haver-se endut les quatre últimes edicions del torneig –la darrera minimitzant a l’australià Nick Kyrgios–, tot i que ara és el segon cap de sèrie, es trobaria al noruec Casper Ruud en les hipotètiques semifinals del gran eslam anglès. El serbi, que busca el seu 24è títol de gran eslam, debutarà davant de l’argentí Pedro Cachín. El murcià i cap de cartell Carlos Alcaraz, que debutarà contra el francès Jérémy Chardy, per la seva banda, va pel mateix cantó del quadre que el rus Daniïl Medvédev. Els hipotètics quarts de final els jugarien Carlos Alcaraz (1)-Holger-Rune (6); Daniïl Medvédev (3)-Stefanos Tsitsipas (5); Jannik Sinner (8)-Casper Ruud (4) i Andrei Rublev (7)-Novak Djokovic. L’únic català en el quadre masculí és el mataroní Albert Ramos, que debutarà contra el polonès Hubert Hurcacz (17), un jugador de nivell en la superfície que va ser semifinalista el 2021.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)