Tennis

Novak Djokovic, endavant a Wimbledon, tot i l’aturada per la pluja

El tennista serbi, que aspira a la seva vuitena corona a l’All England Club, ha superat l’argentí Pedro Cachín, per 6-3, 6-3 i 7-6 (4)

El serbi Novak Djokovic (2) ha resolt la seva estrena a Wimbledon amb un triomf treballat contra l’argentí Pedro Cachín (6-3, 6-3 i 7-6 [4]) en 2h12 de joc. El partit s’ha hagut d’interrompre després del primer parcial per l’aparició de la pluja. Després d’una hora llarga d’espera i altre cop amb el sostre retràctil de la pista central al descobert, el tennista de Belgrad ha tornat a prendre a la iniciativa. El tercer set, però, se li ha allargat més del compte. Sense possibilitats de segellar cap trencament pels bons serveis del seu rival, s’ha hagut de resoldre en el desempat, on el balcànic ha exhibit la seva major consistència i experiència. El seu pròxim rival serà l’australià Jordan Thompson, que ha necessitat cinc sets per superar el nord-americà Brandon Nakashima: 2-6, 2-6, 6-4, 7-6 (4) i 6-3.

Swiatek (1), endavant

En el quadre femení, la polonesa Iga Swiatek (1) ha tingut una estrena plàcida contra la xinesa Lin Zhu (6-1 i 6-3). Guanyadora de quatre grans eslams, Swiatek té la seva assignatura pendent a l’All England Club, on no ha pogut passar mai de la quarta eliminatòria (2021).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)