Tennis

Alcaraz ha de treballar dur per superar Jarry i passar als vuitens de Wimbledon

El murcià guanya el xilè per 6-3, 6-7 (6), 6-3 i 7-5 en gairebé quatre hores

Carlos Alcaraz ha hagut de treballar molt i mostrar alguns dels seus millors cops per passar als vuitens de final de Wimbledon. El murcià, primer cap de sèrie, ha derrotat per 6-3, 6-7 (6), 6-3 i 7-5 el xilè Nicolas Jarry (25) en gairebé quatre hores de partit (3h56). El xilè ha estat un rival molt complicat per Carlos Alcaraz, que s’ha vist sorprès en el segon set on ha arribat a perdre per 1-4 i després ha cedit en el tie-break. En el tercer set el murcià ha estat superior al seu rival, però en el quart ha hagut de tornar a remuntar un 1-4 advers i finalment ha pogut trencar la resistència de Nicolas Jarry i emportar-se la victòria.

Daniïl Medvédev s’ha classificat pels vuitens al superar per 4-6, 6-3, 6-4 i 6-4 l’hongarès Marton Fucsovics. El rus, tercer favorit, ha començat malament el partit però s’ha refet molt bé i s’ha imposat en tres hores i quatre minuts. El cinquè favorit, el grec Stefanos Tsitsipas, ha derrotat per 6-4, 7-6 (5) i 6-4 el serbi Laslo Djere en dues hores i deu minuts i també ha passat als vuitens.

En el quadre de dobles femení la barcelonina Rebeka Masarova i la japonesa Eri Hozumi han perdut en els setzens de final per 4-6 i 5-7 contra la nord-americana Caroline Dolehide i la xinesa Shuai Zhang, les setzenes caps de sèrie.